10 fenomene naturale atât de rare încât sunt greu de crezut

1. Scara Lunii
În Australia, de mai multe ori pe lună, în lunile martie până în octombrie, reflectarea lunii în apă creează o iluzie impresionantă de o scară care duce spre cer. Turistii se aduna in orasul mic de 10.000 de locuitori din Broome, unde efectul este destul de vizibil. Evenimentul este atât de celebru la fața locului, încât pe lângă oamenii care urmăresc evenimentul, există și o serie de suveniruri tematice .

   

2. Marea de „cappuccino”
Ultima dată când marea de cappuccino a fost văzută în largul coastei Țării Galilor, a fost atât de multă spumă încât a fost suficientă pentru a ascunde chiar plaja și casele de pe coastă.

Spuma are o nuanță brună din cauza murdăriei, a resturilor de pește și a algelor. O maree puternică o duce spre coastă. Deși pare apetisant, cu siguranță nu merită să încercați să gustați.


3. Arbori înghețați
În 2015, fotograful italian Niccolo Bonfadini a mers în Laponia pentru a face o ședință foto de iarnă. Pe fondul temperaturilor de -40 grade Celsius, el a surprins aceste fotografii magnifice.

Activitatea sa a fost chiar recunoscută de NASA, chiar apărând pe site drept „Imaginea săptămânii”.


4. Norul negru
Migrația pasarilor europene este un fenomen uimitor. Miliarde de păsări întunecă pur și simplu cerul. La sfârșitul lunii martie, păsările zboară în peninsula scandinavă a Europei prin Danemarca. Și se întorc inapoi la mijlocul toamnei.

În 1998, în Danemarca, din cauza migrației păsărilor, a fost necesar să se aprindă luminile în timpul zilei din cauza numărului mare de păsări care au acoperit cerul.

Pag Anterioara1 din 2